torsdag 25 december 2008

** GOD JUL **

Så var den äntligen här!!
JULEN
Den bara sprang på mig... och trött efter höstens jobb var man också, så det är skönt att vara ledig några dagar nu. Egentligen behövde man nog ännu längre ledighet för att vila upp sig helt, men man kan ju inte få allt. 18 dagar blir det väl om jag räknat rätt i alla fall.
Men innan julafton gick det 4 dagar blixtsnabbt... Inte vet jag vad jag gjorde riktigt, men städade och förberedde inför julen tror jag. Slog in paket, handlade paket mm.
Julmiddag

Vi (Jag, Angela och Johan) var hos Pella och Henrik på pokerkväll i fredags (och jodå, jag vann första omgången (+200kr =) och blev BAD BEATAD som det heter när man har extrem otur i den andra omgången, 2-outsaren satt, 4% chans..., men jag är inte bitter, det var faktiskt riktigt trevligt).
Pella, Henrik och Angela
Johan och jag, vi som vann var sin omgång.
Jo, och så var jag superseg (dagen efter lite) fast jag inte hade druckit mycket, ett knappt glas bara. Men det blev sent... Nedan min fina chipstack i första omgången (den jag vann):
Men det var kul att spela. Johan tog med sina fina ler-chips, de är grymma (och grymt dyra - riktiga casino-chips, 500st kostade över 6000kr... vad säger man, supernica!)

------------------------------------------------------------------------------------
Julefriden snart över:
Snart kommer syrran och hennes lilla familj (Anders och deras lilla busiga 3-åring Isak =).
Klart hon väntar ju en till liten krabat, så det blir väl ännu mera livat om ett tag :-D

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hörde att A tyckte du var en snäll make, slog dina önskningar oxå in? Fick du dé du önskade dig?
Skulle du få pengar över i pokerspel som du int vet vad du ska göra utav så skicka potten till mig...
Tack på förhand ;-)