torsdag 4 december 2008

SPIGG PÅ RYMMEN I WARSZAWA POLEN – MÖTTE PRECIS DAN GLIMNE…

Blogg 2008-11-04 – kl 23.59-: SPIGG PÅ RYMMEN I WARSZAWA POLEN – MÖTTE PRECIS DAN GLIMNE…

Så var man äntligen här… känns helt overkligt… Ändå så bekant poker-proffs-nördigt på något sätt… Var ju med frugans poker-proffs-bror mr ROZZ i Grebbestad när det var 24hpoker som trodde att man kunde ha en tävling i Sverige… men den bustade Polisen… Nu borde det gå bättre, för här i Polen är det ju tillåtet, som i resten av världen, där man faktiskt får spela kort med varandra… =) Sverige är ett konstigt land. Jaha, hur ser man ut nu då… Lite trött, gick upp i morse kl 05… för att åka lokaltåget från Lund till Kastrup / Köpenhamn där flyget gick kl 8 på morgonen. Och sedan väl framme, vad tror ni man gör för en tabbe då? Jo man tar lokalbussen, tjock-smock full, med knäna sönderklämd av resväskan undrar man ju när det är dags, men jag väntar glatt till centrum… BIG MISTAKE… för då hade jag åkt förbi hotellet för en 5-6 km sedan… och stollen tar inte en taxi, nejdå, tjurskallig som man är så tar man och GÅR hela vägen. Skulle ju bara gå en bit för att hitta en ny buss eller taxi, men när man väl har gått halva sträckan (tror man, vilket kanske bara var 1/3 - så kan man ju inte ge upp sådär… =) Nej, då trampar man vidare tills hälarna nästan blöder, ryggen känns jobbig och händerna är avdomnade av att dra resväskan. Istället för att ta en taxi för 60 kronor… hmm… timmes frysning i 2 grader – som självförvållad minibonus.



Men oj, när man kom fram till det 5-stjärniga lyx-lyx-bling-bling-lyx-hotellet Hyatt Regency Casino så blev det en värstingsvit som unibet.com hade betalat åt mig, det tackar vi för!!

Så här ser det ut på unibetopen, där nu 61 spelare var kvar, och blindsen redan uppe i 200/400, men inte ger de upp så tidigt på dagen som kl 00 inte… nejdå, det ska spelas drygt 2 timmar till, så då blir det inte många spelare kvar då inte, det tror jag nog sjunker rejält, säg ner till 40-50 stycken max. som kommer vidare till dag 2.


Bubbe - "Da Spigg Playa"

Ny inkvalad i haj-vatten...


Dan Glimne !:
Nehepp, nu orkar jag inte skriva mycket mera, måste nog sova, för jag stötte precis ihop med Dan Glimne och hans fru. Han välkomnade mig till en liten extra live-spels-intro kurs i ”the greenroom” imrgon kl 1, innan tävlingen. The greenroom är något speciellt Unibet-VIP rum där de ställt upp ett pokerbord, kanske tom ett TV-inspelningsbord, men det får jag väl säkert ingen anledning att återbesöka på Söndag när jag vinner tävlingen, eller??
Sannolikheten för det är väl ungefär som att vinna på lotto… men visst, once in a blue moon, eller vad är det amerikanarna brukar säga?
Han sa att jag skulle tagit med hans bok så han hade fått signera den ;-) …

Spigg på rymmen:
Imorgon är det min tur, jag som högst spelar med max-insatserna $10 och $20 i vanliga fall, och nu är det proffs-tävling på gång med €1500 i startavgift, känns helt overkligt…
Det blir något nytt det… det är nog bäst att sköta sig.
Men i vilket fall som helst, man måste nog ha medflyt på några händer för att lyckas ta sig vidare till dag 2 (av totalt 3) i spelet. Det är stenhård gallring, säg 150->50 på dag 1, det är hårt, ca 2/3 bort med andra ord.

Spigg logging off…

PS. På sådana här dyra hotell kostar det endast 3 kr / minut drygt, att surfa på internet, så jag får väl se om jag hinner få med någon bild på den korta tid jag tänkte logga in =) DS.

Inga kommentarer: